Bjerke skole

Bjerke skole ligger i Ski kommune. Den ble bygd i 1931, og brukes i dag til naturbarnehage. Like ved siden av står den gamle skolen, som Bjerke 4H disponerer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Sep 2012

Langt av gårde

Av Nina Didriksen |

Fra den vestlige toppen på Hakklomiddagskollen er det fin utsikt nordover. I bakgrunnen ser vi flere hogstfelt i lia nord for Sandungen, og den markerte toppen helt bakerst i bildet er Hvalebykampen på Hadeland. Hakklomiddagskollen har fått en kjentmannspost for perioden 2012-14.

15 Sep 2012

Skotbu stasjon blir fin

Av Eivind Molde

Bygdefolket har bokstavelig talt tatt kosten i egne hender, så nå blir Skotbu stasjon nymalt og fin. Og tro ikke at damene bare så på, slik dette bildet kan gi inntrykk av. Her var "hele folket" i arbeid. Så neste gang du kommer til Skotbu - med ski eller sykkel - legg merke til den fine stasjonsbygningen!

15 Sep 2012

Skyss i dag?

Av Nina Didriksen |

Det var nok ingen som skysset oss vannveien til Skysskafferodden i Bjørnsjøen, så vi måtte pent tråkke vei selv fra Bjørnholt for å klippe kjentmannspost nr. 30. Her er utsikten nordover mot Kikutmassivet, og ytterst til høyre skimtes neste post på dagens tur: Hakklomiddagskollen.