Tussekrysset

Det er tett trafikk i Tussekrysset denne ettermiddagen. Her får man sykle med forsiktighet. Vi ser nordover fylkesvei 156. Veien til venstre går mot Havsjødalen og Fagerstrand.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Jul 2012

Det spirer i Havsjødalen

Av Eivind Molde

Det spirer og gror i Havsjødalen. Litt rart å tenke på at området vi ser, stod under vann i riktig, riktig gamle dager. Etter siste istid sto havet 70 meter høyere enn i dag, og Havsjødalen var et langt og smalt sund fra Dal til Hallangspollen. Nesodden og nordre Frogn var en øy i Oslofjorden, og man finner fortsatt skjell i bekken ved Havsjødalen.

02 Jul 2012

Klar for bakkene

Av Eivind Molde

Her må man gire ned enten man kjører bil eller sykler. I dette krysset skiller fylkesvei 157 lag med fylkesvei 156 (rett fram). 157 går over til Fagerstrand og videre nordover på vestsiden av Nesodden. Fylkesvei 156 holder seg på østsiden. De møtes helt nord på halvøya.

02 Jul 2012

Fredelige Agnorveien

Av Eivind Molde

Legger du turen gjennom Agnorveien, får du oppleve et stille og fredelig område med liten biltrafikk. Grusvei gjennom kulturlandskap er fint! Veien går mellom Drøbakveien og Kløftaveien øst for Fagerstrand.