Skeptisk posthund

Firbente Skippy liker seg ikke helt på den sleipe tømmerbroen ved utløpet fra Smalvann, men er ellers lykkelig over å være på tur. Her ved tømmerrenna står en kjemtmannspost som matmor klippet i dag, mens fotografen nøt gjenvisitten i det fine høstværet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Okt 2012

Utsikt mot Hellerøya

Av Kjersti von Krogh

På vei opp mot Bærumskollen (592 moh.), som ligger inntil sørvestenden av Søndre Heggelivann, får man etter hvert god utsikt over Hellerøya mot Gråberghaugen (632 moh.) på den andre siden av vannet.

05 Okt 2012

Tid for tranebær

Av Torgeir Stenstad |

Bærsesongen er ikke slutt, på åpne myrer er det nå tid for tranebær. Her er det "on the rocks", på et lag av hagl som overraskende kom kvelden før. Tranebærsyltetøy er et fint supplement til stek og vilt-middager.

05 Okt 2012

Speilblank Øyangen

Av Torgeir Stenstad

Øyangen er Markas nest største vann, og sjelden er vannflaten så blank som her. Vi ser også Prestehytta, dog er det nok lenge siden noen prest har vært her, da hytta ikke er i bruk. Hytta er også omtalt i bøkene til Reidar Holtvedt: Det var tåke på Øyangen: "Endelig tok ei bikkje til å gjø et sted inne i tåka. Dødt og kløkkt lød det, som om den var gravd ned. Men da en kom frem til den, stod den utenfor Prestehytta. Derfra bar frosne skispor opp åsen."