Fast stopp

På tur forbi Skinnskattbergets sørende må vi alltid stoppe opp og nyte utsikten over Hakklokalven og Hakkloa, adskilt av den flotte hengebroen. Til høyre for vannet ser vi Hakklomiddagskollen, og videre mot høyre ser vi både Kikut, Porthøgda og helt ytterst Sandungskollen. Har du ikke gått over denne "tinderekka" vil vi oppfordre deg til å ta turen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Okt 2012

Naturens høstutstilling

Av Nina Didriksen |

Mange brukte sikkert lørdagen på innendørs kunstutstilling, mens vi som var i Nordmarka, kunne la fantasien spille, og dermed få vår egen høstutstilling. Her er det noen strå i motlys som fanger oppmerksomheten. Enkelt - og nydelig, synes vi!

06 Okt 2012

Kjølig morgen

Av Nina Didriksen

Morgensol og rim i gresset møter oss nedenfor Trehørningen gård første lørdagsmorgen i oktober. Mange trær har sluppet alle bladene, andre byr på knallfarger på vår tur senere denne godværsdagen.

07 Okt 2012

Skeptisk posthund

Av Nina Didriksen |

Firbente Skippy liker seg ikke helt på den sleipe tømmerbroen ved utløpet fra Smalvann, men er ellers lykkelig over å være på tur. Her ved tømmerrenna står en kjemtmannspost som matmor klippet i dag, mens fotografen nøt gjenvisitten i det fine høstværet.