Høst ved Kroktjerna

Blåstien mellom Rundkollen og Paradiskollen går forbi Kroktjerna. Vi befinner oss her 600 moh., og kan konstatere at høsten har inntatt dette området.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Okt 2012

Oktoberutsikt mot Harestuvannet

Av Erik Unneberg

Den nordlige delen av Harestuvannet (234 moh.) er her fotografert fra Paradiskollen (670 moh.). Det er drøyt tre kilometer i luftlinje mellom disse to stedene. Vi ser litt av bebyggelsen på Harestua på hitsiden av vannet, mens nordlige deler av Nordmarka ses i på den andre siden av vannet. På gode forstørrelser ses Bislingen fjellstua (691 moh.) i bakgrunnen, litt til høyre for midten av bildet. Dit er det ca. 1 mil i luftlinje.

07 Okt 2012

Gjerdingen sett fra Paradiskollen

Av Erik Unneberg

Selv om det var overskyet i de nordlige deler av Oslomarka i dag, kunne Gjerdingen (448 moh.) ses fra Paradiskollen (670 moh.) i et høstfarget landskap. Avstanden til vannet er ca. 1 mil i luftlinje. Oppe til høyre i bildet har vi Roenseter (11,2 km unna), mens Norefjell ruver i bakgrunnen.

07 Okt 2012

Langs Trasletjernet

Av Erik Unneberg

Sykkelruten mellom Råsjøstua og Råbjørns vestside går forbi Trasletjernet, men helt ned til vannkanten kommer man bare hvis man tar en liten avstikker. Den er fvist på dette bildet.