Løypekjøring ved Store Svartungen

Løypekjører Oddbjørn med traktor og Skjeldalfres like sør for Svartungstua. Det er fine skimuligheter på skogsbilvegene i Skrukkelia etter det siste snøfallet. Løypa fra Vesle Damtjennet er nå kjørt videre forbi Store Svartungen og opp til Aurtjenn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Nov 2012

Østernvann: en ny forankret veiviser

Av Odd Tore Saugerud

Bildet viser den lille idylliske øya på bilde nr. 15047 slik som den ser ut i år, med nyoppsatt veiviser på trykkimpregnert påle forankret med beslag i øya. Foreløpig er den vel mest til nytte for båttrafikken, men man kan neppe si at den har gjort øya mer idyllisk.

27 Nov 2012

Østernvann: bjønnen som aldri går i hi

Av Odd Tore Saugerud

Bjønnen i østenden av Østernvann skuer ut over et fortsatt åpent vann mens liene omkring blir stadig mer dekket av snø. Denne dagen var det ferske skispor i løypa fra Fossumbanen som går like bak demningen, og ferske sykkelspor på den ubrøytede veien forbi Fløtmyra. Et sesongskifte med parallelle sommer- og vinteraktiviteter.

27 Nov 2012

En annerledes skogsmaskin

Av Odd Tore Saugerud

De fleste skogsmaskiner er store og avanserte. Denne står langs skogsbilveien ved Fløtmyra og er liten og meget enkel, nærmest en jernhest til bruk ved plukkhogst.