Skumring på Myggheim

Myggheim, mellom Solli og Sandungen, i skumringen første dag i desember. Fint føre og stort sett nok snø på veien fra Solli og inn hit, men videre over Stormyra mot Sandungen var det mer utfordrende forhold med mye stein og is.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Des 2012

Langs Breisjøen

Av Tom Ingebrigtsen

Brukbare forhold på veiene i Lillomarka, men noe tynt enkelte steder. Best forhold på strekningen Solemskogen-Steinbruvann. Også her i terrengløypa langs Breisjøen går det greit.

01 Des 2012

Ved Linderudkollen

Av Tom Ingebrigtsen

Brukbare forhold på veiene i Lillomarka, men noe tynt enkelte steder. Best forhold på strekningen Solemskogen-Steinbruvann. Kjøring med beltevogn har rotet opp grus her ved Linderudkollen, men man kommer seg fram.

01 Des 2012

Øvre Blanksjø: førjulsvinter

Av Odd Tore Saugerud |

Vi har en tradisjon med tur i området Sognsvann – Øvre Blanksjø etter vinterens første snøfall, men før det blir skiføre i løypene i dette området. Så også i år. Slik så det ut denne første dagen i desember ved Øvre Blanksjø før solen gjemte seg bak skyene. Pur idyll, men i bushen svermet det av o-løpere i forbindelse med orienteringsløp fra Låkeberget. Ellers var det stor trafikk av turgjengere til fots på veien til Ullevålseter, som var dekket av ruglete is. Heller ikke de rødmerkede skiløypene var noe å satse på enda, mye stein, og myrer og blauthøl som ikke hadde frosset enda. Men med dagens kuldegrader vil nok dette forandre seg raskt.