På vei til Løvlia

Eventyrstemning mellom Gråberghyttene og Lauvliflaka med flotte preparerte spor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Des 2012

Vinter for alvor

Av Erik Unneberg

Det har vært en fantastisk førjul for skiløpere, og forholdene har vært brukbare flere steder. Men i dag kom vinterværet inn med full tyngde, og med den nedbøren som kom i helgen, er snedybden nå en halv meter i Vestmarka. Og når preppemannskapene sørget for fine spor i et variert løypenett, var det bare å ta på seg gode ski. Fotografen valgte zero-ski på det dagens nullføret, og angret ikke på det. For selv om det ble litt ising i røbben over Vestergyllen, var både glid og feste prima ved Vestmarksetra, Store Sandungen, Solli og her på myrene mellom Mikkelsbonn og Svartvann.

16 Des 2012

Vintervær over Grevsjømyrene

Av Steinar Kjærnsrød

Det var vinterlige fohold i høyere strøk av Hadelandsåsene i dag. Mye snø var falt det siste døgnet, og snøværet fortsatte igjen fra ca. kl. 13. Her er Hedda på vei over Grevsjømyrene i retning Lygnasæter.

16 Des 2012

I myke spor over Vestergyllen

Av Erik Unneberg

For første gang denne vinteren var det preparert over Vestergyllen, og sporene var myke og fine i i sneværet. Rett før dette bildet ble tatt, bykset en stor elg ut i sporet, bare ti meter fra fotografen. Den la på sprang i traseen, og etter hundre meter stakk den til skogs igjen.