Stokker bro passeres

En problematisk del av løypa over Stokker, har vært der Stokkerelva krysses. Men nå er det en fin bro over elven, og dermed kan preppemaskinen fint passere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Des 2012

Løype gjennom løvskogen

Av Erik Unneberg

Det er ikke hverdagskost at løypa fra Billingstad til Vestmarksetra er preparert før jul. Men denne jubelsesongen er den det, selv om det hadde snedd litt etter preppingen da dette bildet ble tatt dagen før dagen.

23 Des 2012

Mellom Billingstad og Stokker

Av Erik Unneberg

Løypa Billingstad - Stokker - Vestmarksetra var preparert i dag, bortsett fra den nederste delen ved Billingstad. Bildet er tatt i sørenden av jordet sør for Stokkerveien.

23 Des 2012

Løypetreff ved Nordvannet

Av Nina Didriksen

Noen midlertidige skilt viser vei ved den sørvestre utstikkeren av Nordvannet øst i Nordmarka. Skiltene viser hvor du kan gå, og over vannet var det merkestikker. De to andre traseene var scooterkjørt før helgens snøfall og brukbare å gå i, og her presiserer vi gå, for denne løypa går i kupert terreng og er til tider ganske smal, noe som sikkert ikke frister O2-snappere. Innimellom bringer den oss over vakre, åpne myrer. En ny stolpe bak fotografens rygg indikerer at det kommer mer permanente skilt etter hvert, og de blir forhåpentligvis uten de skrivefeilene vi ser på det øverste.