Forbedringer i lysløypen på Vestmarksetra

Lysløypen på Vestmarksetra er forbedret og utvidet nå før sesongen 2012-2013, blant annet ved at noen av de bratteste kneikene i starten av sløyfen er eliminert. Den gamle løypen gikk opp bakken rett frem på bildet, men nå er det laget en ny løype på et par hundre meter som svinger litt sørøstover og kommer innpå den gamle traseen igjen på den første flaten. På denne måten har en av de mest brukte nedfartene i hele Vestmarka blitt litt tryggere, forhåpentlig vil det også være mindre utsatt for avskraping av sne nå som bakken ikke er fullt så bratt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2012

Skjærsjøelva: svart vann, steiner med hvite hatter

Av Odd Tore Saugerud

Skjærsjøelva går fortsatt for det meste åpen. Her, rett nedstrøms demingen, har steinene tatt på høye, hvite snøhatter.

25 Des 2012

Ullevålseter: internasjonal veiviser, internasjonalt besøk

Av Odd Tore Saugerud

At det står en veiviser mot Dakar på Ullevålseter, er ikke uventet. At det var så mange internasjonale representanter der denne dagen, var kanskje noe mer uventet. Skistilen avslørte noen, andre ble avslørt av språket, og noen av begge deler. I alle fall var UK, USA, Frankrike og Japan representert i dag.

25 Des 2012

Ullevålseter: bra besøk første juledag 2012

Av Odd Tore Saugerud

Antall ski langs hytteveggen viser at det etter hvert ble ganske bra besøk på Ullevålseter, tatt i betraktning av dette var først juledag. Hesten er fast inventar, og vandret rundt blant de besøkende, tilsynelatende i håp om litt kos.