Dagens mål - Heggelia!

Heggelias venner og Skiforeningen sørger for at det er servering på Heggelia i helgene vinterstid! Dette er et fantastisk tilbud til turfolket! Å komme inn i varm stue og ta en velfortjent rast på denne tradisjonsrike plassen i Marka, er en gave. Stor takk til alle de frivillige som sørger for at dette er mulig!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Jan 2013

God løypeinfo på Ihlangsvangen

Av Eivind Molde

Steinsjøens venner har sørget for rikelig med matnyttig informasjon for turfolket her ved Ihlangsvangen - både detaljerte kart, avstander og stedsnavn med høyde over havet. Og oppdatert føremelding herfra ligger på Skiforeningens nettsider. Løypa som starter her, går innover mot Djupdalsvangen. Derfra er det mange muligheter videre, bl.a. til Jøndalsvangen, Nes skianlegg eller Utsjøen. Langtur til Gullverket i Eidsvoll er det også mulig å ta herfra.

05 Jan 2013

Ihlangsvangen

Av Eivind Molde

Et lite stykke inne i skogen, nord for Fallet, ligger Ihlangsvangen - er fint sted å starte skituren i Nes. Et stort løypenett er "til disposisjon" innover mot Djupdalsvangen og videre i retning Jøndalsvangen, Nes skianlegg eller Utsjøen. Langtur til Gullverket i Eidsvoll er det også mulig å ta herfra. Steinsjøens venner sørger for preparerte løyper for den som vil ut på tur.

05 Jan 2013

Rastebua ved Storebekk-krysset åpnet

Av Olav Harlem

Rastebua ved Storebekk-krysset åpnet i dag for ny sesong. Familien Hjort med morfar Harald, datter Maria og barnebarna Johannes, Elisabeth og minstemann Jakob tok en lang og god rast på trammen, før de returnerte til Skansebakken. Hyttevertene Lillan Schou og Bjørg Lundeby sørget for god servering.