Heggelia er et sentralt punkt i Marka

Heggelia er en tradisjonsrik markaplass der det heldigvis fortsatt er servering i helgene takket være Heggelias venner og Skiforeningen. Ved vannkanten peker skilt i alle retninger mot fjerne og nære mål i Marka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Jan 2013

Dagens mål - Heggelia!

Av Olav Harlem

Heggelias venner og Skiforeningen sørger for at det er servering på Heggelia i helgene vinterstid! Dette er et fantastisk tilbud til turfolket! Å komme inn i varm stue og ta en velfortjent rast på denne tradisjonsrike plassen i Marka, er en gave. Stor takk til alle de frivillige som sørger for at dette er mulig!

05 Jan 2013

God løypeinfo på Ihlangsvangen

Av Eivind Molde

Steinsjøens venner har sørget for rikelig med matnyttig informasjon for turfolket her ved Ihlangsvangen - både detaljerte kart, avstander og stedsnavn med høyde over havet. Og oppdatert føremelding herfra ligger på Skiforeningens nettsider. Løypa som starter her, går innover mot Djupdalsvangen. Derfra er det mange muligheter videre, bl.a. til Jøndalsvangen, Nes skianlegg eller Utsjøen. Langtur til Gullverket i Eidsvoll er det også mulig å ta herfra.

05 Jan 2013

Ihlangsvangen

Av Eivind Molde

Et lite stykke inne i skogen, nord for Fallet, ligger Ihlangsvangen - er fint sted å starte skituren i Nes. Et stort løypenett er "til disposisjon" innover mot Djupdalsvangen og videre i retning Jøndalsvangen, Nes skianlegg eller Utsjøen. Langtur til Gullverket i Eidsvoll er det også mulig å ta herfra. Steinsjøens venner sørger for preparerte løyper for den som vil ut på tur.