Heggelia driftes av frivillige!

Takket være strålende innsats fra frivillige er det mulig å holde Heggelia åpent i helgene vinterstid til glede for tusener av fornøyde skiløpere. Mette Habberstad med ektemann har ansvaret for stedet denne føste helgen i 2013. "Det er en stor glede å ta i et tak her. Bare trivelige gjester og god stemning."

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Jan 2013

Heggelia er et sentralt punkt i Marka

Av Olav Harlem

Heggelia er en tradisjonsrik markaplass der det heldigvis fortsatt er servering i helgene takket være Heggelias venner og Skiforeningen. Ved vannkanten peker skilt i alle retninger mot fjerne og nære mål i Marka.

05 Jan 2013

Dagens mål - Heggelia!

Av Olav Harlem

Heggelias venner og Skiforeningen sørger for at det er servering på Heggelia i helgene vinterstid! Dette er et fantastisk tilbud til turfolket! Å komme inn i varm stue og ta en velfortjent rast på denne tradisjonsrike plassen i Marka, er en gave. Stor takk til alle de frivillige som sørger for at dette er mulig!

05 Jan 2013

God løypeinfo på Ihlangsvangen

Av Eivind Molde

Steinsjøens venner har sørget for rikelig med matnyttig informasjon for turfolket her ved Ihlangsvangen - både detaljerte kart, avstander og stedsnavn med høyde over havet. Og oppdatert føremelding herfra ligger på Skiforeningens nettsider. Løypa som starter her, går innover mot Djupdalsvangen. Derfra er det mange muligheter videre, bl.a. til Jøndalsvangen, Nes skianlegg eller Utsjøen. Langtur til Gullverket i Eidsvoll er det også mulig å ta herfra.