Omlasting på Sundvolden

Denne helgen begynte skibussen å gå, og søndagens ble en tur med forviklinger. Teknisk trøbbel ga full stopp på Sundvolden, men takket være en lokalkjent sjåfør, kom ny buss ganske raskt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Jan 2013

Travel dag på Guriby

Av Erik Unneberg

Parkeringsplassen ved By i Lommedalen ble fort full i dag, og da valgte mange å parkere ved Guriby, hvorfra det går oppkjørte løyper forbi Byog videre inn til Greinehytta, Tverrelva og enda lengre opp i Krokskogen. Også ved Guriby var det stort oppmøte etter hvert, og både den øvre og den nedre parkeringsplassen ble fylt opp. Først ved 15-tiden ble det roligere her.

05 Jan 2013

Det går mot lysere tider

Av Odd Tore Saugerud

I dag har almanakkens soldag blitt 20 minutter lenger siden vintersolverv, og 18 av disse har kommet på ettermiddagen. Sett fra Stein gård gikk solen ned bak Søndre Kolsås 20 minutter før offisiell solnedgang. På bildet er Skaugumsåsens profil synlig til venstre for denne, og Gråmagan kan anes under masten på høyre side.

05 Jan 2013

Bra forhold ved Fiskelaustjern

Av Odd Tore Saugerud

På Gardlaushøgda var det i dag plussgrader og vått på isete partier. Likevel var snøforholdene i løypa mot Skriverberget ganske bra, nypreppet, men med noen isete partier i bakkene på høyden syd for Fiskelaustjern.