Ny bru over Kampåelva

Her blir det ny bru over Kampåelva, og dermed helt uproblematisk for den store prepareringsmaskinen å krysse. Hver lørdag i vinter er 10-15 medlemmer av Steinsjøens venner og Fenstad skiklubb på dugnad for å utbedre løypetraseen både her og andre steder i området. Målet er at stormaskin skal avløse scooter, og dermed heve løypekvaliteten på hele runden Nes skianlegg-Vika-Jøndalsvangen-Utsjøen-Ihlangsvangen-Rv. 181-Storbråten-Jøndalsvangen-Nes skianlegg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2012

Stormaskin ved Storbråten

Av Tor Strand |

Det er 1. juledag 2012, og for første gang kjører den store preppemaskinen opp spor ved Storbråten. Tidligere er det kun preparert med scooter her, men takket være dugnadsinnsats fra medlemmer av Steinsjøens venner og Fenstad skiklubb er traseen utbedret. Dermed kunne stormaskinen i dag kjøre hele runden Nes skianlegg - Vika - Jøndalsvangen - Utsjøen - Ihlangsvangen - Rv. 181 - Storbråten - Jøndalsvangen - Nes skianlegg. Turen er på ca. 40 kilometer.

08 Jan 2013

Kvistet løype

Av Eyvind Wang

Fra sydenden er kvistet løype over Store Sandungen i Vestmarka tydelig merket. Det var høye og tydelige "blobbe-lyder" under isen, som for øvrig kjentes fast og fin.

08 Jan 2013

Kveld på Solli

Av Eyvind Wang

I byen lå tåka. I høyden var det stjerneklart og fint.