Markadagen på Frønsvollen

På Frønsvollsmyrene var det i dag skilt og fakler som lokket og viste vei til Frønsvollen. Her er vanligvis stengt om vinteren, men i anledning Markadagen i dag var det åpent med fyr i peisen og ventende vafler. Frønsvollen er ikke et serveringssted egentlig, men Naturvernforbundet driver stedet, og her er alltid koselig å sette seg ned med matpakka. I dag unntaksvis også vinterstid. Fra stedet der bildet er tatt, helt syd på Frønsvollsmyrene i løypa mellom Skjennungen og Heggehullet, går det en koselig, umerket skiløype de siste 300 metrene til Frønsvollen. Så nå er det ingen grunn til ikke å legge turen oppom her også vinterstid!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2013

Veivalg ved Fjellseterbommen

Av Erik Unneberg

I løypekrysset ved Fjellseterbommen har man flere valg. Fotografen har kommet fra Fjellseter, og mulighetene er nå Løvlia til venstre eller Lommedalen til høyre.

26 Jan 2013

Snart er vi på Engersetra

Av Berit Saghaug Mørck

Flotte skiforhold i Vestmarka i dag. Her nærmer vi oss Engersetra etter å ha vært om Vestergyllen.

25 Jan 2013

Ishulen under fossen i Hestemyrbekken

Av Odd Tore Saugerud

Bilde nr. 18457 viser den frosne fossen i Hestemyrbekken sett fra utsiden. Men dette isfallet har også en innside, en hule, slik som dette bildet viser. Her er det høyt nok til å stå nesten oppreist, men skrå og ruglete is kombinert med vann gjør at huksittende er krevende nok for balansen, selv med pigger under støvlene.