Bloms utsikt gror igjen

Vi er øst for Langtjern like ved Spålsveien. Her er det ennå god utsikt mot Spålen og Katnosa. Men trærne vokser til, og det er nok ikke lenge før utsikten forringes. I dag snøvær og tåkete, men et flott skiføre med 5 cm nysnø.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2013

Livlig ved Vambua

Av Torgeir Stenstad

Hønfoss Røde Kors har åpen bu, og i dag god trafikk med salg av boller, toddy pølser og annet godt for skifolket.

26 Jan 2013

Markadagen på Frønsvollen

Av Line Mork

På Frønsvollsmyrene var det i dag skilt og fakler som lokket og viste vei til Frønsvollen. Her er vanligvis stengt om vinteren, men i anledning Markadagen i dag var det åpent med fyr i peisen og ventende vafler. Frønsvollen er ikke et serveringssted egentlig, men Naturvernforbundet driver stedet, og her er alltid koselig å sette seg ned med matpakka. I dag unntaksvis også vinterstid. Fra stedet der bildet er tatt, helt syd på Frønsvollsmyrene i løypa mellom Skjennungen og Heggehullet, går det en koselig, umerket skiløype de siste 300 metrene til Frønsvollen. Så nå er det ingen grunn til ikke å legge turen oppom her også vinterstid!

26 Jan 2013

Veivalg ved Fjellseterbommen

Av Erik Unneberg

I løypekrysset ved Fjellseterbommen har man flere valg. Fotografen har kommet fra Fjellseter, og mulighetene er nå Løvlia til venstre eller Lommedalen til høyre.