På vei mot Damvann i sneværet

«Flatt» lys og snevær gjør vinterlandskapet nesten fargeløst - bortsett fra skiløperne. Her har vi akkurat tatt av fra Myrløypa og passert Gunnersbonn på vei i retning Damvann. Bærum kommune hadde gjort en fin jobb med løypekjøringen på morgenen - men det var blitt mange timer og 4-5 cm sne siden...

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2013

Nye løyper, nye skilt

Av Ivar Gilså |

Lysløypen på Vestmarksetra er utvidet før sesongen 2012/2013, og i den forbindelse har Skiforeningen gjort et godt stykke arbeid med å oppdatere skiltingen. I dette området ligger løypekryssene tett, så god og oppdatert skilting er viktig.

27 Jan 2013

Øvre parkeringsplass ved Franskleiv

Av Ivar Gilså

Det kalles Franskleiv, men her, øverst på parkeringsplassen ved Vestmarksetra, er vi strengt tatt et godt stykke unna selve kleiven som går fra nedre parkeringsplass og nedover i skogen mot Stokkerbråtan. Øvre parkeringsplass er et flott utgangspunkt om man vil gå seg en skikkelig runde i denne delen av Marka, for her kommer man lett til to av de mest sentrale løypene. Ut til venstre av bildet fører flere løyper mot Furuholmen og Gupu, mens løypen mot Grønland og videre til Svartvann og Mikkelsbonn går ut under høyspentledningen til høyre.

27 Jan 2013

Hjemover i snøvær

Av Erik Unneberg

Simen Mæland (snart åtte år) og Hanne Sølvsberg fra Helset benyttet ettermiddagen til å få seg en fin skitur fra Stein til Skriverberget. Her er de på vei tilbake igjen.