Full fart

Den vel 4 km lange turen fra Hermods plass ned til Haraldvangen består stort sett av nedoverbakker. Til dels er de ganske bratte, så her er det mulighet for fart – til begeistring ikke minst for små skiløpere!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Feb 2013

På jakt etter godfølelsen

Av Erik Unneberg

Langrennsinteressen er stor hos nordmenn, og mange ønsker å forbedre seg teknisk. Flere bedrifter har fanget opp dette, og arrangerer skikurs for sine ansatte. Her er det en gjeng fra Forsvarets forskningsinstitutt som får hjelp av en trener (til høyre) fra en lokal sportsforretning.

19 Feb 2013

Dagens nedoverprepp av Gråseterveien

Av Kjersti von Krogh |

Og ennu er det morgen, men løypebas Per har vært ekstra tidlig ute i dag etter siste døgns snøfall. Da første buss ankom Skansebakken, lå Gråseterveien klar for dagens tur.

19 Feb 2013

Vakker naturløype mot Kampeseter

Av Kjersti von Krogh

Siste døgns snøfall har gjort Krokskogen til et eventyrrike, og selv om det ikke er oppkjørte løyper i Dammyrdalen ennu, er det mykt og godt med tørrvoks under skiene, bare et par kuldegrader og en sol som virkelig tar. Det er vinterferie i Oslo, fotografen har ikke truffet noen på ski denne flotte formiddagen og synes det er litt rart.