Utsikt fra startrampen for hangglidere 2013

Den gamle startrampen for hangglidere på oversiden av veien er i forfall, men gir fortsatt den beste utsikten over Ringerike. Her har lysene i bygda blitt tent og de første stjernene blitt synlige, mens det fortsatt er rester av aftenrødmen mot sydvest. Bilde nr. 18747 viser samme utsikt slik den var for åtte år siden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2013

Dagens siste take-off fra Kronprinsens utsikt

Av Odd Tore Saugerud

Det var stor aktivitet med paraglidere denne dagen, men lite vind og termikk sørget for at det bare ble glideflukt nedover. Her er dagens to ivrigste, to jenter som tok to ekstraturer mot aftenrøden etter at alle de andre hadde gitt seg. Det var såpass skumt at selv med ISO 800 ble avgangen bevegelsesuskarp.

20 Feb 2013

Dagens siste solstreif på Grøndokka

Av Odd Tore Saugerud

Utsikten fra Dronningveien over Grøndokka, Sundvollen og Storøya er et populært motiv når veien er uten brøytekanter. Med snø er det heller vanskelig å parkere der, men i anledning vinterferien var den nyfrest til full sommerbredde. En god anledning til å få med seg dagens siste solstreif, og øst for Storøya en paraglider under innflyvning mot landingsplassen på jordet.

19 Feb 2013

Utsikt fra Ramstadslottet

Av Tomas Lunde Jensen

Flott kveldslys og utsikt oppe på Ramstadslottet i kveld.