Gutter på langtur

Også i år ble Lygnaturen en suksess, og mer enn 260 påmeldte deltagere fikk en flott tur i Hadelandsåsene og Romeriksåsene. Noen gikk også videre gjennom Lillomarka eller Nordmarka. Vær og føre var noe skiftende underveis, men det var nok av gode opplevelser på turen. Her er en blid gjeng klar til å sette utfor bakkene mot Grua, rett etter at solskinnet hadde overtatt for snø- og sluddbygene. Fra venstre Arne Moland, Sigurd Germundson og Peter Molthe.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2013

Verdens beste vafler?

Av Alma Lillevold

Tverrsjøstallen reklamerer med Verdens beste vafler. Vi smakte på disse, og vi gir dem vår aller beste anbefaling! Tverrsjøstallen drives av skigruppen til Jevnaker IF. De har i år fått nye bord og stoler inne, så det er blitt riktig så trivelig der!

02 Mar 2013

Stor trafikk på Store Sinnera i dag!

Av Alma Lillevold

Vi sto i solen og hørte på VM-3-mila, og det passerte overraskende mange skiløpere da vi sto der. Løypene holder fortsatt godt, selv om det har vært en del mildvær.

01 Mar 2013

Høyfjellsfølelse og påskestemning

Av Kjersti von Krogh

Høgsmåsan er et unikt myrområde på ca. 720 dekar, flott både sommer og vinter. Men ingenting slår en hjemtur over Høsgmåsen en flott vårdag i mars!