Mot Rustad

Skiløypetraseen mellom Eikeberg og Rustadmåsan går gjennom et vakkert kulturkandskap. Her ser vi sistnevnte gård til venstre i bildet. Denne solfylte ettermiddag var det ganske bra føre her, til tross for at løypene hadde føyket igjen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Mar 2013

Litt utvisket løype

Av Erik Unneberg

Det har blåst en del i det siste, og den kalde nysneen har føyket over tidligere skispor på jordene i Gjerdrum. Bildet er tatt ved gården Gran, omtrent en kilometer vest for Nannestadvegen (fylkesvei 120), og ca. fire kilometer nordøst for Harasletta. Ved å følge denne løypen nordover, slik fotografen gjorde i ettermiddag, kommer man inn på løype 734 mellom Eltonåsen og Grøsåkervangen.

21 Mar 2013

God påske - i Marka

Av Kjersti von Krogh

Innbydende ligger Heggeliseter ved bredden av Nordre Heggelivann, og etter et lett snøfall uten tegn til besøk av andre enn en hare eller to. Annerledes blir det når påsken starter, og dørene åpnes for servering og solslikking i husveggen!

21 Mar 2013

Mot eventyrpåske i Marka

Av Kjersti von Krogh

Flotte forhold mot Oppkuven i dag, blå himmel og blått under skiene og 4-5 cm dunlett nysnø! Og slik skal vi ha det langt ut i påskeuken, sier meteorologene. Mer enn nok snø i "Tranga" opp mot Store Oppkuvvann, målestokken viste i dag tett oppunder meter'n.