Snart hundre mil!

Stein Eskerud nøt det fine vårværet i Vestmarka i dag. Han runder snart hundre mil på ski denne sesongen, og var glad for å kunne legge inn en ekstra distanse i dag. Her er han ved Burås, hvor det var fin preparering fra Skoglund.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Apr 2013

Når går isen?

Av Nina Didriksen

Det er fremdeles is på Sognsvann, men det er glipper langs land, og ferdsel utpå anbefales ikke. På dagens joggetur forbi vannet ble det fotostopp med utsikt til Løkka gård i det sørvestre hjørnet.

19 Apr 2013

Sirkelen er sluttet

Av Nina Didriksen

Løypa i Sognsvann snøpark ligger som et hvitt bånd over Gaustadjordet nå. Den får være beviset på at preppet kunstsnø holder lenger enn frittfallende natursnø. Skiføre er det imidlertid dårlig med, alt er is og hardt.

20 Apr 2013

Det våres i Østmarka

Av Odd Tore Saugerud |

Av markene rundt Oslo kommer våren gjerne først til Østmarka. Mye bart nå der solen kommer til, også der det var preppet, men fortsatt minst ankeldypt og grovkornet innimellom. Fortsatt forbausende få trekkfugler, men denne rødvingetrosten hadde funnet veien til Øgården. Der svinset den mellom snøflekkene og vendte tørre løvblad i håp om å finne egnet føde. Den ble ikke mett mens vi så på.