Utedo på Marifjell

Økt besøk krever nye fasiliteter. Primus motor i Nannestad og Bjerke løypekjørerlag har fikset det meste før utedo er på plass.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Apr 2013

Arbeidsfordeling?

Av Kjartan Roland

Mens noen gjør jobben for å legge til rette for at løyper og do skal på plass, er det andre som nyter tilretteleggingen og tar jobben med å teste skisporene. Hvem av disse to har gjort de ulike delene av jobben, tro?

23 Apr 2013

Våren vinner

Av Kjersti von Krogh

Maridalsvannet er fortsatt isdekket bare 1 uke før vi går inn i mai måned. Men der Skjærsjøelva renner ut ved Hammeren, er det tydelig at våren vinner. Den sprø isen trekker seg tilbake, og fuglelivet denne morgenen overdøvet nesten elvebruset!

23 Apr 2013

Migaren springer ikke enda

Av Odd Tore Saugerud

I 2012 hadde Migaren sprengt ispanseret allerede 20. mars, se bilde nr. 16289. I år er det bare små hull i panseret mer enn én måned senere, og vannføringen er beskjeden. Riktig nok er det tydelige spor etter større vannføring, men en kald vinter med forholdsvis lite nedbør kombinert med en sen og kald vår gjør at ispanseret er ekstra tykt i år. De med god skjerm vil se at den øverste delen av fossen ser ut til å renne oppover i de harde vindkastene fra vest, og de med enda bedre skjerm vil kanskje se at det er bra med blåveis på venstre side av fossen.