Slutt for i år!

En flott skisesong er over her ved Semsvannet, hvor en hyggelig løype går over mot Tveiter gård og inn i Vestmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Apr 2013

Proppen er løsnet i Gupuelva

Av Kjersti von Krogh

Dette er en elv med flere navn: Korselva renner fra Kalvemyrputten øverst i Steindalen og ut i Fløyta. Fra Fløyta og til Semsvannet heter den Gupuelva hvor den ender sin ferd i flotte elvestryk. For få dager siden var den helt islagt, nå har proppen løsnet!

25 Apr 2013

Puss frem gliden!

Av Erik Unneberg |

Det var brukbare forhold rundt Svartvann i dag, men vårskiløping innebærer også at det samler seg mye smuss under skiene. Det kan derfor være lurt å benytte solpausene til å rense skisålen litt, så blir gliden straks bedre. Det hjelper godt å kun dra et høyabsorberende tørkepapir over glidsonene på skiene. Det er fort gjort. Pass på å ta med papiret hjem igjen. Er skiene veldig møkkete, er det best å bruke en skiskrape først for å få av det verste. Bildet er tatt noen få hundre meter nord for Svartvann, i retning Skoglund.

25 Apr 2013

Fortsatt bra med sne

Av Erik Unneberg |

Det er fortsatt greie forhold fra Skoglund, og selv om det begynner å minke på sneen enkelte steder, er det fullt mulig å få seg en vårskitur de neste dagene. Her blir det garantert gått på ski i mai. Fotografen gikk i dag "Ukens tur", som er beskrevet på Skiforeningens nettsider. Det var ikke nødvendig å ta av skiene noen steder på denne runden rundt Svartvann, selv om det var noen bare flekker på myrene nord for Mikkelsbonn. Bildet er tatt en drøy kilometer sør for Skoglund.