Fin såle ved Langåsen

Det var en del ivrige vårskiløpere å se i Vestmarka i dag. De fleste gikk nok Skoglund - Svartvann - Mikkelsbonn, men det var også npen som tok seg opp bakkene fra Svartvann til Langåsen, for så å fortsette Grønlandsveien til Grønland. Her var det fint å gå, for sålen i løypetraseen har til nå holdt stand mot vårværet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Apr 2013

Midt i Oslo

Av Nina Didriksen

Ved Nedre Blanksjø befinner vi oss midt i Oslo, skal en tro målinger fra Statens kartverk. Her er det rasteplass med godkjent ildsted, og rødmerket skiløype går over vannet. Skiltet som markerer det geografiske midtpunktet, står noen meter utenfor høyre bildekant.

26 Apr 2013

Her begynner skiføret fra Skansebakken

Av Fredrik Gade |

To kilometer nordover fra Skansebakken i retning Lysedammene er det mulig å starte skituren nå. Herfra finner vi mer eller mindre sammenhengende føre helt til Skamræk, hvor man blir innhentet av overvann og våte terrengløyper.

26 Apr 2013

Milsluker ved Oppkuvvann

Av Fredrik Gade |

Her ved Store Oppkuvvann er det ikke uvanlig å møte Tom Stensaker i april og mai. I dag hadde han gått helt til Sinnerdalen, og var nå på vei tilbake til Sørkedalen. Tom har nå passert 1000 mil, og på søndag har han gått daglig i fem måneder på ski uten hviledager. På mandag tar han trolig en velfortjent fridag.