Soltur i Vestmarka

Det var nydelig vårvær i Vestmarka i dag, og det var flott å kunne skøyte seg av gårde i traseer med god glid. I dag ble det en tur rundt Svartvann fra Skoglund, men med avstikkere til Risfjellet, Grønland og sydover fra Mikkelsbonn. Bildet er tatt en halv kilometer syd for Mikkelsbonn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Apr 2013

Fin såle ved Langåsen

Av Erik Unneberg |

Det var en del ivrige vårskiløpere å se i Vestmarka i dag. De fleste gikk nok Skoglund - Svartvann - Mikkelsbonn, men det var også npen som tok seg opp bakkene fra Svartvann til Langåsen, for så å fortsette Grønlandsveien til Grønland. Her var det fint å gå, for sålen i løypetraseen har til nå holdt stand mot vårværet.

27 Apr 2013

Midt i Oslo

Av Nina Didriksen

Ved Nedre Blanksjø befinner vi oss midt i Oslo, skal en tro målinger fra Statens kartverk. Her er det rasteplass med godkjent ildsted, og rødmerket skiløype går over vannet. Skiltet som markerer det geografiske midtpunktet, står noen meter utenfor høyre bildekant.

26 Apr 2013

Her begynner skiføret fra Skansebakken

Av Fredrik Gade |

To kilometer nordover fra Skansebakken i retning Lysedammene er det mulig å starte skituren nå. Herfra finner vi mer eller mindre sammenhengende føre helt til Skamræk, hvor man blir innhentet av overvann og våte terrengløyper.