På Totenåsstien

Vi er midt i tykke granskogen, vi er i Grandalen og til overmål i Gran kommune (dog ikke så mange meter fra Hurdal). Men Totenåsstien er godt merket, og vi følger den i knappe 400 meter på strekningen mellom Helgedalen og Brennelvhytta. Helt uproblematisk å ha sykkelen med her. Men på resten av strekningen er det fin skogsbilvei. Totenåsstien går fra Lygna til Totenvika over Torsætra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Jul 2013

Sommerkveld ved Andelva

Av Eivind Molde

Du har kanskje sett dette stedet fra E6 - vi befinner oss nemlig ved en rasteplass langs motorveien i sørgående retning ved Andelva. Men sykler du Sundbyvegen mellom Eidsvoll verk og Sundby, kan du oppleve dette fine friområdet på en helt annnen måte. Det er bare å ta en avstikker på noen titalls meter - og så kommer du helt ned til vannet. Det er like før sola går ned nå, men fortsatt bades det på sandstranda vi skimter til høyre i bildet.

22 Jul 2013

Ved Stensgård

Av Eivind Molde

På vei sørover gjennom kulturlandskapet i Nannestad. Vi befinner oss vest for Hurdalssjøens sørlige ende, og kan så vidt se litt av Stensgård kirke der framme i skogen. Fint å sykle på veiene her. Det er ikke så altfor mye trafikk.

22 Jul 2013

Soldag ved Skrukkelisjøen

Av Eivind Molde |

Bading, solig og fisking - og det bare noen meter fra fylkesveien langs Skrukkelisjøen. Her er det fint å ta seg en pause på en dag som dette.