Sør i Ugla

Det er stille langs Uglaveien i juli. Her, helt sør i vannet, går skiløypa - og vinterstid er dette et "kuldehøl".

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Jul 2013

På Totenåsstien

Av Eivind Molde

Vi er midt i tykke granskogen, vi er i Grandalen og til overmål i Gran kommune (dog ikke så mange meter fra Hurdal). Men Totenåsstien er godt merket, og vi følger den i knappe 400 meter på strekningen mellom Helgedalen og Brennelvhytta. Helt uproblematisk å ha sykkelen med her. Men på resten av strekningen er det fin skogsbilvei. Totenåsstien går fra Lygna til Totenvika over Torsætra.

22 Jul 2013

Sommerkveld ved Andelva

Av Eivind Molde

Du har kanskje sett dette stedet fra E6 - vi befinner oss nemlig ved en rasteplass langs motorveien i sørgående retning ved Andelva. Men sykler du Sundbyvegen mellom Eidsvoll verk og Sundby, kan du oppleve dette fine friområdet på en helt annnen måte. Det er bare å ta en avstikker på noen titalls meter - og så kommer du helt ned til vannet. Det er like før sola går ned nå, men fortsatt bades det på sandstranda vi skimter til høyre i bildet.

22 Jul 2013

Ved Stensgård

Av Eivind Molde

På vei sørover gjennom kulturlandskapet i Nannestad. Vi befinner oss vest for Hurdalssjøens sørlige ende, og kan så vidt se litt av Stensgård kirke der framme i skogen. Fint å sykle på veiene her. Det er ikke så altfor mye trafikk.