På vei mot Setertjernstua

Det går fint å få med seg sykkelen fra Nedre Rælingsveg til Setertjernstua. Det første stykket fra Grinitajet til skytebanen går på skogsbilvei. Derfra og vestover er det kjerrevei, som etter hvert går over til å bli sti, slik som her vest for Fiskelausen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

20 Aug 2013

Sensommer

Av Erik Unneberg

I ettermiddag var det fint å sykle på Øyerens vestside. Strekningen det her er bilde fra, er på Hektnerveien mellom Marikollen og Grinitajet. En flott sensommerdag var det, der jeg rullet gjennom dette vakre kulturlandskapet med Øyeren i bakgrunnen.

20 Aug 2013

Fiskelausen

Av Erik Unneberg

Navnet på dette tjernet - Fiskelausen - innbyr ikke akkurat til å fiske med store forventninger om fangst. Men ellers var det riktig idyllisk her tirsdag ettermiddag.

19 Aug 2013

Utsikt mot Ramstadslottet fra Barlindåsen

Av Odd Tore Saugerud

Vel er Barlindåsen Østmarkas høyeste, men utsikten derfra er ikke all verden. Om du følger gulstien fra toppen mot syd, kommer du til et stidele med en avstikker til et høydepunkt med berg i dagen. Det var det beste utsiktspunktet vi fant, med bra utsikt mot Ramstadslottet, og muligheter til å skimte fjernere områder som Blystadlia og Øyeren.