Inn på Svartungsvegen

Her på østsiden av Skrukkelisjøen tar Svartungsvegen av fra fylkesvei 180 (Skrukkelivegen). Svartungsvegen går bratt opp lia til Nordenga og videre inn til Vesle og Store Svartungen. Opp til parkeringsplassen der skiløypa starter om vinteren, er det i underkant av 2,5 kilometer, og en stigning på nesten 170 høydemeter. En bra treningsetappe, altså...

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Jul 2013

Opp mot Bustevollen

Av Eivind Molde

Fra fylkesvei 180 - lengst vest i Hurdal - går denne veien oppover lia til Bustevollen. Det er 1,3 kilometer og jevn stigning opp dit.

22 Jul 2013

Dette er Hadeland

Av Eivind Molde

Etter mange og etter hvert seige tråkk oppover fylkesvei 180, dukker dette store Hadeland-skiltet opp. Kommunegrensen Hurdal/Gran (og dermed også fylkesgrensen Akershus/Oppland) er nettopp passert, og det er 1,5 kilometer igjen til toppen. Rett der framme, i Plankesvingen, går det vei til høyre - ned i Helgedalen.

19 Jul 2013

Med Totenåsen i det fjerne

Av Eivind Molde

Langt der borte, bak åker og eng, reiser Totenåsen seg. Den er et tureldorado til alle årets tider. Rett bak horisonten, litt til høyre for midten av bildet, ligger Tjuvåskampen (812 moh.). Bildet er tatt fra Koreavegen mellom Blili ved Einavatnet og Rud.