I grenseland

Ikke "full skogsbilveistandard", men det er en fin strekning å sykle. Bildet er tatt i Gran kommune, på veien mellom Brennelvhytta og Sauengmyrene. Brennelvhytta ligger i Hurdal mens krysset på Sauengmyrene er i Vestre Toten. Veien går parallelt med kommune- og fylkesgrensen (Akershus/Oppland), som følger Brandelva her. På det minste er avstanden bare vel 100 meter. Så dette er virkelig grenseland.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Jul 2013

Ved Vindflomyrene

Av Eivind Molde

En fin vei i grenseland mellom Akershus og Oppland. Deler av den går her ved Vindflomyrene, nordvest for Store Svartungen. Det er en viktig forbindelsesvei for syklister på rundtur mellom Totenåsen, Hurdal og Hadeland.

25 Jul 2013

Sommer ved Svartungstua

Av Eivind Molde

Mange kjenner godt Svartungstua - skogeier Mathiesens skogshusvære - fra fine skiturer ved Store Svartungen. Her møtes scooteren fra Hurdal Hele Året og løypemaskinen til Kolbukameratene IL. Utenom vintersesongen er dette en populær vei for syklister på rundtur i grenseland Hurdal/Totenåsen. Men i dag er stille og rolig her, ingen syklister å se.

25 Jul 2013

Snart i Bjørtjenn

Av Eivind Molde

Vesle Svartungen snor seg fram hit til Svartungsvegen før vannet renner de få meterne ned til Bjørtjenn, til venstre for fotografen. Vinterstid er Svartungsvegen belagt med en flott skiløype. Søker du på Svartungen i Markadatabasen, finner du mange fine bilder fra vinterlandskapet her.