Ned mot Hurdalssjøen

Når man sykler ned lia på Nordåsens nordside, og vet at Hurdalssjøen ligger der nede et sted, så er det veldig hyggelig når det endelig blir en åpning i den tette skogen. Da må man bare stoppe og nyte utsikten. Takk til skogsarbeiderne!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Aug 2013

Maura eller Rustad

Av Eivind Molde

Her har mange tatt svingen - dog ikke akkurat da dette bildet ble tatt. Men krysset ved Dalstjern er et viktig knutepunkt på Nordåsen. Til venstre går veien ned lia til Rustad, til høyre sørover Nordåsen til Grustaket, Nordåsen skistadion og ned til Maura. Skjennumstjernet befinner seg et stykke bak fotografen.

02 Aug 2013

Dalstjern

Av Eivind Molde

Det er ikke så lett å se gjennom skogen, men går man noen meter fra veien, kan øynene få hvile på det idylliske Dalstjern. Det ligger ganske langt nord på Nordåsen, sør for nedkjøringen til Rustad.

02 Aug 2013

Enkelt veivalg ved Kjønstadsætra

Av Eivind Molde

Veien mot høyre er bare en liten stubb, så den er ikke noe alternativ nå, slik den er om vinteren, når det går skispor der. Den løypa går opp til Sjuputtane og Marifjell. Men nå er det sykkel som gjelder, og da holder man til venstre, og er dermed på vei ned mot Honsjøen.