På toppen av Kalvsjøen

Midt i Kalvsjøen ligger en øy. Bredden og øya er bratt og ulendt, men undertegnede klarte å karre seg i land fra kajakken for å lete etter geocachen her. Her er utsikten nordover fra lia på østsiden av øya.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Sep 2013

Snart ferdig

Av Nina Didriksen

Dammen i Store Gørja rehabiliteres, og det samme gjør hytta som ligger ved bredden. På grunn av arbeidene er vannet tappet til laveste regulerte vannstand, og ifølge et oppslag fra Oslo kommune skal arbeidene være ferdige i september, så da har de et par dager til på seg.

28 Sep 2013

St. Josefskulpen

Av Nina Didriksen

Egentlig heter den vel Hakkloløken, denne lommen mellom Hakkloa og Smalstrøm. Men den kalles også St. Josefskulpen, etter en mann ved navn Josef, som satt en hel natt ved kulpen og ventet på at storfisken skulle bite. Undertegnede fisket ikke, men så en bever gli gjennom vannet (selvfølgelig da kameraet lå i sekken).

28 Sep 2013

Fortjern fra oven

Av Nina Didriksen

Fra denne vinkelen er det ikke så mange som har sett Fortjern, sammenlignet med hvor mange som har sust forbi på ski eller sykkel på grusveien nede i skogen. Denne lørdagen tok undertegnede blåstien fra Helgeren dam mot Fortjernbråten og la inn en avstikker til denne utsikten.