Ullevålseter er snart vinterklar

Bladene har falt fra trærne ved Ullevålseter, og det understreker at høsten snart er på hell. I dag var besøket ikke like godt som det var forrige helg, for både varmegrader og solstråler var det mindre av i dag. Likevel fant både syklister og gående inn til serveringsstedet, som forhåpentligvis snart kommer i vinterdrakt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Okt 2013

Oktoberlørdag ved Nedre Blanksjø

Av Erik Unneberg

Nedre Blanksjø ligger midt i Oslo, i alle fall hvis vi snakker om kommunens geografiske sentrum. I dag hersket det en høstlig ro ved tjernet.

19 Okt 2013

På tur over dammen

Av Erik Unneberg

Det var langt færre folk på tur i Nordmarka i dag enn det var forrige helg. Det noe grå været får nok ta litt av skylden for det. Men de som var ute, enten det var på sykkel eller til fots, angret ikke på det.

19 Okt 2013

Høst ved Skjærsjødammen

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt fra Skjærsjødammen, og viser at det høsten har kommet langt langs den nordlige delen av Skjærsjøelva. Omtrent tre-fire varmegrader kunne denne delen av Nordmarka skilte med i dag, men lyset var bløtt og fint. Se også bilde nr. 18149, som ble tatt fra samme sted 1. juledag året før. For et bilde av elven i vårløsning, se bilde nr. 11652.