Felles kaffebål Utsjødammen

Lørdag 9. november var det dugnad i turløypene. Det ble gjort en kjempejobb, og seks mann stilte opp ved bommen på en grå, overskyet dag. I tillegg kom fire fra Steinsjøens venner som ryddet løypa opp fra Ihlangsvangen. Alle møttes til felles kafferast ved Utsjødammen. Jobben med å lage kloppen over det østlige utløpet på Utsjøen måtte utsettes pga. stor vannføring. Dette er det som står igjen for å komme rundt med tråkkemaskinen over Storbråtan. Ellers er planen å utvide og planere utgangen med maskin fra skianlegget før vinteren kommer. Det som nå står igjen, er rydding av turløypene fra Vika til Langvatnet. Det er det planlagt å gjøre til helgen. På bildet ser vi fra venstre Erling Jellum, Kennth Åslund, Bjørn Roar Taraldsen, Rune Åslund, Hans Jørgensen, Aleksander Davidsen, Roger Martinsen, Terje Martinsen og Dag Smedsrud.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Nov 2013

Ingen fare for is ennu

Av Kjersti von Krogh

Tårnet på Årvollåsen (360 moh.) er godt synlig fra mange steder i Marka. Åsen ligger sør for Linderudseterhøgda, og det gamle trig.punktet er for lengst falt ned. Denne andre søndagen i november begynte med glatte stier og kald nordavind, men etter hvert ble det en fin solfyllt høstdag som gjorde at mange tegn til vinter i høyereliggende strøk forsvant.

10 Nov 2013

De siste farger

Av Eyvind Wang |

Fortsatt litt farger som kan pirre en fotograf. Her fra Vestmarka like ved Tveter.

09 Nov 2013

Masten på Kraftkollen

Av Erik Unneberg

Det er ingen utsikt å skryte av på toppen av Kraftkollen. Kanskje ikke så farlig i dag, da det var både tåke og regn. Her ser vi masten på toppen, som blåstien fører oss forbi.