Telting og leirbål i november

Søndag midt i november, og ved Øyungen (283 moh.) er det yrende liv med telt, leirbål og solnytere langs breddene! Og turfolket vet å benytte anledningen, parkeringsplassene på Skar var fulle som på en skisøndag. Restaureringen av dammen ble fullført i oktober, og vannet har fylt seg bra opp igjen etter nedtappingen i sommer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Nov 2013

Verkensmåsan

Av Erik Unneberg

Verkensmåsan, også kalt Breimåsan, ligger på det høyeste platået i Kjekstadmarka. Her er de høyeste punktene opp mot 360 moh. Man kommer hit ved å gå blåmerket sti mellom Småvannsbu og Blåfjellhytta.

16 Nov 2013

På vinter vi venter

Av Eyvind Wang

I dag var det godt over ti varmegrader mange steder. Her ser vi fra Skaret, over Tyrifjorden og mot et snøkledt Norefjell. Virker som om det skal ta en stund før vinteren kommer til oss i lavlandet, men det er ikke unormalt.

16 Nov 2013

Stubdal gård i måneskinn

Av Odd Tore Saugerud

Det blir tidlig mørkt for tiden, og i dag var det praktisk med en en klar og nesten full måne som lyskilde på vei tilbake fra Nibbitjern. Vi hadde ventet oss lys på gården, men der var det helt stille og mørkt bortsett fra et enslig utelys. Dette bildet er tatt på frihånd med ISO 1600 og en eksponeringstid på 1,3 sekunder, mulig siden objektivet har innebygget bildestabilisator som faktisk virker bra.