For alle vinder

Sterk nordavind gjør det ikke lett for bakkemannskapet i Tryvannskleiva! Kulingkastene sender snøen alle andre steder enn der den nå mest av alt er ønsket.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Des 2013

Geitfossen har frosset

Av Nina Didriksen

Damåsbekken som renner langs den gamle veien til Ringkollen, Gamlebakka, renner også gjennom en liten, spennende canyon. Fossen der kalles Geitfossen, og i disse dager er den blitt til en isfoss med litt vann under.

04 Des 2013

Gamlebakka, alternativ vei til Ringkollen

Av Nina Didriksen

Den gamle veien fra Smeden i Haug til Ringkollen kalles Gamlebakka. Veien er fin å ferdes på til fots eller på ski, og noen liker å sykle her, selv om det er ganske humpete. Veien var i bruk som ferdselsvei frem til Ringkollveien ble bygget på 1950-tallet.

04 Des 2013

Røstjern med flott is

Av Nina Didriksen

Det ligger der som en fristende, stor skøytebane, Røstjernet, men fotografen var skøyteløs og er dessuten en ispyse. Nesten synd, for i morgen er det meldt snø og da er det i hvert fall ikke skøyteføre. Her fra vestbredden nyter vi de siste solstråler. I det fjerne ser vi alpinanlegget med en klatt kunstsnø. Ved Røstjern hadde skiløperen Trygve Brodahl (1905-1996) fra Hønefoss en hytte med badstu, som han og vennene brukte flittig.