Klare for skitur fra Heggelia

Lite snø på vollen på Heggelia, men på vannene var det skaresnø og gode skimuligheter. Vi benyttet anledningen, og fikk en 15 kilometers runde fra Søndre Heggelivann i sør til Skamræk i nord.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Des 2013

Sesongstart på ski i Ringkoll-traktene

Av Torgeir Stenstad |

Med 5 cm snø er det ennå ikke skiføre på Uglaveien, men fotografen fikk sesongdebut her ved Tvetjerna sør for Øyangen i ettermiddag. Flott blå-swix føre, sur vind fra nord, og noen kilometer ble det da!

06 Des 2013

Diamanten på sin rette plass

Av Kjersti von Krogh

Riktignok er det fortsatt bar bakke i Holmenkollen hoppanlegg denne første uken av desember, men nå er planering, beplantning og Diamanten på plass. Da det gamle tårnet i Holmenkollbakken ble revet i 2008, ble toppen av tårnet - kalt Diamanten - solgt på auksjon og kjøpt av Tommy Sharif for en anselig sum. Han donerte den tilbake til hoppanlegget i Holmenkollen, og den er nå montert ved nye Midtstubakken, der den skal fungere som varmestue for de mindre bakkene i anlegget.

06 Des 2013

For alle vinder

Av Kjersti von Krogh

Sterk nordavind gjør det ikke lett for bakkemannskapet i Tryvannskleiva! Kulingkastene sender snøen alle andre steder enn der den nå mest av alt er ønsket.