Redningsaksjon i Elvågasundet!

Løypebas Bjørn Willy Hansen har vært uheldig i Elvågasundet, og får hjelp av kollega Bjørn Ekornås (med stor maskin) og Stakan og andre ØX-karer til å få scooteren opp av vannet igjen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Mar 2003

Ikke alle løyper er

Av Kjell Staxrud

Enebakk IF preparerer en rekke rundløyper for trening og tur i skogene ved Flateby, de preparerer også på vegne av Skiforeningen noen gjennomgangsløyper. Et enkelt sted har vi måttet lage dette skiltet som viser til en løype som er "ikke rødmerket".

25 Mar 2003

Kølabonn i Enebakk

Av Kjell Staxrud

En av våre mest avsides distansekasser v. Kølabånn i Enebakk. Tidligere serveringssted ved godt skiføre.  Derfor står det også helgeservering på Turkartet fra 1999.  Dessverre oppgitt som serveringssted.  Det lille blå skiltet på bjerka viser til "Flyktningeruta" - den historiske stien til minne om flyktninger og kurérer som gikk gjennom Østmarka under okkupasjonen 1940-45.  Folk som bodde på Kølabånn forteller at de hadde en anelse om at noe hemmelig foregikk, fordi hunden reagerte litt rart enkelte netter.  Det var særlig kurerene som brukte stien forbi Kølabånn

25 Mar 2003

Østre Morttjern i Flateby

Av Kjell Staxrud

Her har vi nettopp satt opp ny stake og nye skilt