Vendepunkt ved Ugla

I dag både regn, yr, snø og sludd, men fine løyper på Uglaveien. Her er det alltid OK føre på denne tiden. Ved Ugla var det slutt på prepareringen, og det ble retur samme vei tilbake.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Des 2013

Staket og scooterkjørt på Heggelivanna og Skamræk

Av Fredrik Gade

Korte dager nå i desember, og her på Nordre Heggelivann ved løypedelet nedenfor Heggeliseter kom den lave desembersola til syne i noen minutter. Det er nå staket løyper over vannene fra dammen på Søndre Heggelivann til nordenden av Skamræk, og her var det fantastiske langrennsforhold i dag.

13 Des 2013

Dunkjevle og den gamle låven på Hestebråtan

Av Odd Tore Saugerud |

Nordvest for krysset mellom Steinsbekken og Dæliveien er det et lite våtmarksområde med blant annet en bestand av dunkjevle. Her med rimlag og mot en bakgrunn av Gråmagan og den gamle låven på Hestebråtan (eller Hestehagan).

13 Des 2013

Hit, men ikke lenger!

Av Odd Tore Saugerud

Innkjørselen til Dalbo gård ser fortsatt innbydende ut, men her er ikke folk velkommen lenger. Det sperrer effktivt adkomsten til feltene med helleristningene, som nå bare kan nåes via en kronglete og ganske glatt og gjørmefylt sti langs gjerdet nordvest for gården. Skiltene er ingen tom trussel, vi har blitt tilropt og jaget da vi kom fra helleristningene, hvor forbudet da ikke var tydelig. Det var andre og triveligere tider da Erik Østby jr. regjerte!