Det laver ned ved Storebekkhytta

Omtrent null grader og nedbør - det skulle tilsi vanskelig føre. Her i løypekrysset ved Storebekkhytta valgte mange å legge på litt ekstra feste før bakkene opp mot Heggelivannene. Kanskje var røbbeski tingen, men fotografen klarte seg fint med myk voks (VR65). Ellers var det mange skiløpere som prøvde seg fra Skansebakken i dag, og den innerste parkeringsplassen var helt full. Det var mulig å spenne på seg skiene allerede her, og etter at man kom frem til Gråseterveien, var det mer enn nok sne. Fotografen fikk i alle fall ingen kjenning med grus.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Des 2013

Vambua klar for vinteren

Av Torgeir Stenstad

Ingen servering i kiosken i dag, men bra skiføre. Det var dog ikke mange i løypene i dag.

14 Des 2013

Vendepunkt ved Ugla

Av Torgeir Stenstad

I dag både regn, yr, snø og sludd, men fine løyper på Uglaveien. Her er det alltid OK føre på denne tiden. Ved Ugla var det slutt på prepareringen, og det ble retur samme vei tilbake.

14 Des 2013

Staket og scooterkjørt på Heggelivanna og Skamræk

Av Fredrik Gade

Korte dager nå i desember, og her på Nordre Heggelivann ved løypedelet nedenfor Heggeliseter kom den lave desembersola til syne i noen minutter. Det er nå staket løyper over vannene fra dammen på Søndre Heggelivann til nordenden av Skamræk, og her var det fantastiske langrennsforhold i dag.