Pluss til Solli

Etter en ganske grå og fuktig lørdag klarnet det opp, og vi fikk en fin ettrmiddagstur fra Solli. Mildt. Kanskje en plussgrad. Det siste våte snøfallet har skapt de beste forholdene ut fra Solli så langt i år. Vi gikk kvistet løype fra Junkerodden over Store Sandungen. Litt overvann. Videre over Haveråsen til Damvann var det fint. Mellom Damvann og Mikkelsbonn etter sigende litt røffere forhold.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Des 2013

Det laver ned ved Storebekkhytta

Av Erik Unneberg

Omtrent null grader og nedbør - det skulle tilsi vanskelig føre. Her i løypekrysset ved Storebekkhytta valgte mange å legge på litt ekstra feste før bakkene opp mot Heggelivannene. Kanskje var røbbeski tingen, men fotografen klarte seg fint med myk voks (VR65). Ellers var det mange skiløpere som prøvde seg fra Skansebakken i dag, og den innerste parkeringsplassen var helt full. Det var mulig å spenne på seg skiene allerede her, og etter at man kom frem til Gråseterveien, var det mer enn nok sne. Fotografen fikk i alle fall ingen kjenning med grus.

14 Des 2013

Vambua klar for vinteren

Av Torgeir Stenstad

Ingen servering i kiosken i dag, men bra skiføre. Det var dog ikke mange i løypene i dag.

14 Des 2013

Vendepunkt ved Ugla

Av Torgeir Stenstad

I dag både regn, yr, snø og sludd, men fine løyper på Uglaveien. Her er det alltid OK føre på denne tiden. Ved Ugla var det slutt på prepareringen, og det ble retur samme vei tilbake.