Nydelig løyper langs sydsiden av Mylla!

Utpå dagen i dag var det kjørt fine løyper langs skogsbilveien på sydsiden av Mylla. Det var stort sett nok snø, kun noen småpartier med litt grus.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Des 2013

Tåke over Mylla

Av Alma Lillevold

I dag var det til tider mye tåke over Mylla. Men stemningen var magisk og skiføret var bra! På enkelte partier var det litt overvann.

14 Des 2013

Pluss til Solli

Av Eyvind Wang

Etter en ganske grå og fuktig lørdag klarnet det opp, og vi fikk en fin ettrmiddagstur fra Solli. Mildt. Kanskje en plussgrad. Det siste våte snøfallet har skapt de beste forholdene ut fra Solli så langt i år. Vi gikk kvistet løype fra Junkerodden over Store Sandungen. Litt overvann. Videre over Haveråsen til Damvann var det fint. Mellom Damvann og Mikkelsbonn etter sigende litt røffere forhold.

14 Des 2013

Det laver ned ved Storebekkhytta

Av Erik Unneberg

Omtrent null grader og nedbør - det skulle tilsi vanskelig føre. Her i løypekrysset ved Storebekkhytta valgte mange å legge på litt ekstra feste før bakkene opp mot Heggelivannene. Kanskje var røbbeski tingen, men fotografen klarte seg fint med myk voks (VR65). Ellers var det mange skiløpere som prøvde seg fra Skansebakken i dag, og den innerste parkeringsplassen var helt full. Det var mulig å spenne på seg skiene allerede her, og etter at man kom frem til Gråseterveien, var det mer enn nok sne. Fotografen fikk i alle fall ingen kjenning med grus.