Skiføre fra Østernvannsvingen

Fortsatt er det ikke innført betalingsparkering på Østernvannsvingen, og dette er et fint utgangspunkt å starte skiturer i Bærumsmarka nå. Det er scooterkjørt herfra over Østernvann og videre på veien opp til Triungsvann og Hvitsteinvann, og opp til Østernvann er veien delt broderlig mellom skigåere og fotfolk.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Des 2013

Buskete bryn, rank, med pondus

Av Odd Tore Saugerud

Hvilken velkjent person kunne stått modell for denne snømannen? De forbipasserende som tok seg tid til å se nærmere etter, var samstemte: de unge kunstnerne måtte ha vært inspirert av Thorvald S.

15 Des 2013

Coole løypekontrollører

Av Odd Tore Saugerud

Ved demningen syd i Østernvann hadde disse to løypekontrollørene tatt oppstilling. De hadde det ikke veldig travelt, men noen slengere kom det da over vannet. Men han ute på isen så da kjent ut? Bilde nr. 20849 viser ham i en mer typisk positur.

15 Des 2013

Skygge på Østernvann, sol i Holmenkollåsen

Av Odd Tore Saugerud

Sola har forlatt Østernvann for denne dagen, og tåka har begynt å danne seg over vannet. I Holmenkollåsen er det fortsatt sol, og sterke reflekser i noen av vinduene. De som kom ned på vannet, kunne fortelle at en flott fullmåne var i ferd med å komme opp.