Hersjøen i sikte

En strekning på løypa mellom Torsætra og Steinsjøen går gjennom terrenget ved Hersjøen. Fra en liten høyde sør for vannet er det god utsikt mot Totenåsens vinterlandskap.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Feb 2012

Rett ut i løypa

Av Eivind Molde

Bilene er tomme, folk er ute i løypene på denne fine vinterdagen. Ved Torsætra er det kort vei fra bilen til løypa.

27 Des 2013

En mil på natursnø

Av Eyvind Wang

Har skjønt på føremeldingen at det har vært mulig å gå fra Skoglund og til Svartvann/Risfjellet. Kan bekrefte det, selv om det nok er for spesielt interesserte. Under turen kom det et skikkelig snøvær som gjorde de isete delene av løpa mye enklere å forsere. Fortsetter det sånn, kan det bli bra. Nesten noe eksklusivt med natursnø i disse dager. Bildet ble tatt i hurten og sturten for å dokumentere forholdene og været her ved krysset mot Burås/Mikkelsbonn/Svartvann.

27 Des 2013

Våt snø fra oven

Av Fredrik Gade

Vi var flere som startet fra Skoglund i regnet i dag, og belønningen var at oppe i høyden gikk regnet over til snø. Det resulterte i at framkommeligheten på veiene fra Skoglund ble bedret, og i dag kom vi oss helt til Ståvivollen, Grønland og Mikkelsbonn, i tillegg til den faste turen til Risfjellet. Sugeføre i den våte snøen - vanskelig å smøre, tungt å skøyte, begrenset glid. Men humøret er på topp når det endelig laver ned snø!