Oksbakken - utgangspunkt for turer på Totenåsen

Oksbakken er et naturlig utgangspunkt for turer på Totenåsen året rundt. Bomvei 45 kr. Stor parkeringsplass. Løypestart. Gode og oversiktlige kart og skilt viser vei til turmålene i området. Sjekk adkomstinfo i Markadatabasen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Jan 2014

Vaffelpressing på Rausteinshytta

Av Olav Harlem

Jan-Erik Nordrum er hytteansvarlig for Rausteinshytta. Her er han i full sving med "vaffelpressa" på årets første store skilørdag i 2014.

11 Jan 2014

Dugnadsinnsats på Rausteinshytta

Av Olav Harlem

Arne Aas er en av veteranene i hyttekomiteen og i arbeidet med løypene på Totenåsen. Det er utallige timer denne mannen har lagt ned til glede for turfolket. Her sørger han for at små og store får påfyll av nystekte vafler denne første skilørdagen i 2014.

11 Jan 2014

Rausteinshytta - viktig turmål på Totenåsen

Av Olav Harlem

Rausteinshytta ligger fantastisk til rett ved Torseterkampen (841 moh). Letteste adkomst er fra parkeringsplassen ved Oksbakken, ca. 4 km fra hytta. Bomavgift 45 kr. Hytta ble bygget i 1964, men brant ned den 4. mars 1976. Allerede 11. desember samme år stod ny hytte ferdig. Hytta var opprinnelig et andelslag, men eies nå av Totentroll (O-klubb), som driver stedet på dugnadsbasis. Flott turmål hele året.