Store og små

Både små og store var med på turen denne kvelden. Over turgåerne reflekterte Luna sitt bleke lys. Bildet er manipulert.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Jan 2014

Løypemaskin i løype 969

Av Thore Knudsen |

Endelig ble det snø nok til å preparere løypene på Minneåsen. De løypene som Hurdal Hele Året har ansvar for, er klargjort for en forhåpentligvis stor helgetrafikk. Her er løypemaskinen på veg opp fra Aklangen mot Vestre Morttjennet.

12 Jan 2014

Østmarkskapellet - interiør

Av Lise Henriksen

Vaflene er spesielt gode på Østmarkskapellet. Vi er i peisestua, og ser mot den lyse, trivelige kapellsalen, som ble vigslet og innviet i desember 1957. Kapellet utgjorde 2. byggetrinn, etter at peisestua var ferdig tre år tidligere. Det var stor stas da lysløypa til Kapellet åpnet i januar 1959, fra Rustadsaga og tilbake via Ødegården (lysløypa er for lengst nedlagt, da den var for bratt ett mer moderne forhold).

14 Jan 2014

Skumring på Kongeveien

Av Lise Henriksen

Den Fredrikshaldske kongevei, kalt Kongeveien, er godt bevart mellom Øvre Prinsdal i Oslo og Tårnåsen i Oppegård, i randsonen av Grønliåsen. Dette var den gamle hovedveien mellom Oslo og Fredrikshald (Halden), inntil Mosseveien overtok i 1850. Kongeveien har belysning, og er nok distriktets mest brukte gangvei/turvei/ridevei. Vi ser Kongeveien sørover fra ca. Prinsdalsbråten mot Høyås.