Mellom Elsjøane og Råsjøen

Gråvær og lett snødryss. Enda er mange av bekkene åpne og skaper en fin kontrast til alt det hvite. Bildet er tatt fra skiløypa like etter Elsjøane (den lille) på vei mot Råsjøen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Mar 2013

I Gransmarkrunden

Av Eivind Molde

Gransmarkrunden er en fin rundtur fra Lensbygdaplassen. Etter å ha lagt bak seg 7 kilometer, kommer man til løypekrysset her ved Laupendsætra. Gransmarkrunden fortsetter til høyre, ned bakkene til Vesterås, og så tilbake igjen mot Lensbygdaplassen via Vålsjøen. Løypa rett fram går til Sisselrotkampen. Turen videre derfra kan gå til Torsætra, Rausteinshytta eller Oksbakken.

22 Jan 2014

En fin dag på jobben

Av Skiforeningen |

Tror det blir en fin dag i skauen i dag. Treningsrunden blir strøken.

21 Jan 2014

Rørbukk i blåtimen

Av Odd Tore Saugerud

Mens jeg fotograferte ved demningen, gikk lyset inn i blåtimen, men hvitbalansen i bilde nr. 21120 og bilde nr. 21121 er korrigert for dette. Nå var blåtimen blitt så tydelig at jeg tok noen opptak litt nedenfor uten å korrigere. Dette bildet viser en av de kraftigste rørbukkene som fortsatt står igjen etter rørgata til elektrisitetsverket. Her bøyet rørgata av samtidig med at den krysset elva, og da var det nok behov for en kraftigere bukk. Det som ser ut som pinner ute i elva, er gjengede stålstenger som nok har blitt brukt til å understøtte en ekstra bærestruktur under renna. Bukken har også en avsats som tjente til anleggsflate for denne strukturen. Til venstre veien til demningen og stikkrenna under denne med fem stikkrenneløp av rørseksjoner fra rørgata.