Full vinter ved Helgeren dam

Det er mye snø og is langs elva ut fra Helgeren. I terrengløypene ønsker vi oss mer snø, men den gamle Holmenkollmarsjtraseen her ved Helgeren dam går på vei og er fin å gå på. Ellers i dag var det kaldt, med et dryss av snø og litt blå himmel innimellom.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Jan 2014

Helvetes fint i dag

Av Nina Didriksen

Løypa forbi Bjørnsjøhelvete var pakket, og når det kommer mer snø blir den sporsatt. Det stikker opp noen kvister og litt grønt her og der, men det er knapt steiner eller grus i denne traseen. På turens første del, fra Frognerseteren til Ullevålseter var det mye grus. Minus ti, snødryss og gløtt av blå himmel var det også denne nydelige vinteronsdagen.

22 Jan 2014

INFOtavle Gruvelia

Av Thore Knudsen

Tidlig på 1900-tallet ble det skjerpet etter sinkblende mange steder i det som i dag kalles Gruvelia. Der en fant drivverdige forekomster, ble det anlagt gruver. Om denne virksomheten er det satt opp ei stor INFOtavle i krysset der løype 649 oppover i Gruvelia tar av fra løype 382 (Sjonken - Bjertnessjøen - Råsjøstua).

22 Jan 2014

Mellom Elsjøane og Råsjøen

Av Thore Knudsen

Gråvær og lett snødryss. Enda er mange av bekkene åpne og skaper en fin kontrast til alt det hvite. Bildet er tatt fra skiløypa like etter Elsjøane (den lille) på vei mot Råsjøen.